Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milovníci tance, buďte v pozoru! Taneční soutěž StarDance už brzy opět vtrhne na televizní obrazovky. Pamatujete si ještě na čtvrtou sérii? Tehdy na tanečním parketu zářila temperamentní Jitka Čvančarová (46), jež ve dvojici s Lukášem Hojdanem patřila k favoritům celé soutěže. Sympatický pár sice skončil až pátý, ale i tak zanechal výborný dojem.

Diváci se měli opravdu na co dívat. Čvančarová je dostávala tanečními kreacemi, jimž nechyběly erotické prvky a odvážné akrobatické kreace. V rytmu kubánského tance cha-cha předvedla herečka i svůdnou roznožku a další kousky, které nenechaly nikoho v klidu.

Tanec se stal Čvančarové osudným. Tehdy jí dělal tanečního poradce Petr Čadek a brzy mezi nimi vzplála vášeň, která ovšem nebyla žádnou chvilkovou záležitostí. Loni svou lásku zpečetili velkolepou svatbou a o pár měsíců později se jim narodila dcera Elena Emílie.

Vzplane snad láska i v další řadě StarDance? Na to si diváci budou muset počkat do listopadu, kdy na obrazovkách České televize odstartuje pátá řada této oblíbené taneční soutěže. Své boky v rytmu tance tentokrát rozvlní například zpěvák Petr Bende (46), tyčkařka Kateřina Baďurová, herečka Dana Morávková (52), hokejista Martin Procházka či krásná modelka Pavlína Němcová (52).

Reklama

Další články

Načítám