Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvák Petr Bende (46) se může jako málokterý rocker pyšnit šťastným manželstvím. Jeho krásná choť Zuzana se stará o děti, tříletého Matyase a půlročního Maxe, a Petr se snaží zatím uživit rodinu muzikou. Zatím se mu daří, jeho půvabné drahé polovičce zbylo kromě placení domácnosti i na kadeřníka. Šla na kluka, ale v Petrovi hrůzu nebudí. „Takhle byla za dobu, co jsme spolu, už dvakrát. Je to fajn změna,“ libuje si.

Nebojí se, že by jeho Zuzka začala vládnout doma pevnou rukou. „Některé ženy s krátkými vlasy bývají dominantní, ale není to podmínka. Záleží totiž na tom, jak se k tomu postaví muž. Protože jsem Lev, vůdčí typ a žena Ryba, která se nechává životem vést, u nás je to jasně daný,“ potutelně se usmívá Petr.

Na dalšího potomka prý ani jeden z manželů nyní nepomýšlí. „Vyhlásili jsme stopku,“ říká Bende, který s ženou dorazil na narozeniny kadeřnického salónu Martina Žifčáka. Dělá mu prý občas problémy, aby stíhal věnovat se dostatečně práci i rodině. Hlavně starší syn už začíná zlobit, občas je drzý a tak potřebuje zvýšený otcův dohled.

„Je to náročný skloubit to. Neustále vystupuji s kapelou, koncertů máme doslova mraky. Loni jsem vydal třetí autorskou desku, takže hudebním životem jdu dál. A teď jedu turné s Věrou Špinarovou. Jsem moc rád, je to má dlouhodobá kamarádka,“ dodal Petr Bende.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám