Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Kateřina Pechová prošla za poslední měsíce velkou proměnou. Kvůli nepříjemné nemoci střev musela od základů změnit svou životosprávu. Vokalistka Báry Polákové a manželka zpěváka Petera Pechy (34) tak během krátké doby shodila 15 kilogramů.

Její stav se po několika měsících s přísnou dietou zlepšuje a Katka jen září. „Fyzicky se cítím lépe. Pojí se to se zdravím, tělo se uzdravuje, kila dolů neuškodí. Nám ženám se zvedá i sebevědomí. Přesto ale razím to, že je hlavní, aby se žena cítila dobře, v jakékoli váze," řekla Super.cz Kateřina, která nemohla chybět na křtu nového videoklipu svého manžela.

V loňském roce představil Peter Pecha song „Pád“, „Štýlo Jirku Korna“ je zpěvákovým v pořadí druhým singlem. „V klipu jsou použity jeho nejznámější choreografie, které koordinovala Aneta Antošová. Režii klipu měla na starost Marie Gross, o hudební produkci a aranže se postaral Marcus Tran. Song je ve slovenštině, vůbec jsme to od začátku neplánovali, a tak to nějak vzniklo,“ dozvěděli jsme se od zpěváka.

Spolu s manželem Peterem Pechou rozdávali úsměvy a ve světle zelenkavých šatech s průstřihy to zpěvačce velmi slušelo. Nutno říct, že by se Katka, která se v dívčím věku věnovala díky své výšce modelingu, mohla k práci před objektivem občas vrátit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám