Hlavní obsah
Článek

Na málokom není vidět, že kadeřnictví byla dlouho zavřená. A při setkání s Peterem Pechou (34) jsme museli konstatovat, že zpěvák rozhodně nepodváděl a nůžek nebo holicího strojku se nechopila ani jeho manželka Kateřina. Jak by řekly naše babičky: Je zarostlý jak Ezau. "Je fakt, že jsem nikdy delší vlasy neměl, tak to zkouším," řekl Super.cz.

"Ne, že bych je nechával růst do nekonečna, ale řekl jsem si, že když není nutné, a vlastně ani moc možné nechat se stříhat, tak proč bych to dělal," dodal Peter.

Momentálně nemá žádný pracovní projekt, kvůli kterému by musel mít nějaký konkrétní účes. "Zjistil jsem ovšem, že jsem přirozeně kudrnatější, než jsem si myslel," smál se držitel muzikálové ceny Thálie.

Během prvního nouzového stavu byl zpěvák hodně zavřený ve studiu, kde začal s prací na svojí desce. Nyní v tom pokračuje. "Pracuji na věcech, které sám produkuju. Pokud jde o tu desku, už jí říkám nekonečná, protože okolnosti nám moc nepřejí a Markus Tran, se kterým na ní spolupracuji, toho má teď hodně," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám