Hlavní obsah
Článek

Eva Burešová (30) se i po porodu syna Nathaniela (2) pyšní štíhlými křivkami, které by jí mohly ostatní maminky jen tiše závidět. Přesto má herečka ke své postavě výhrady, kvůli nimž se už odmítá příliš odhalovat.

V novém muzikálu Tarzan, který bude mít v říjnu premiéru v Divadle Hybernia, si zahraje krásnou Jane. Na jevišti prý ale své půvaby odhalovat moc nebude. „Ještě nevím, co budu mít na sobě. V jedné scéně má Jane dobové spodní prádlo, to je ale náhodou sexy. Rozhodně ale nebudu tak odhalená jako Tarzan,“ prozradila pohledná brunetka. „Nepřipravuju se na to nijak, já mám každý den fitko se svým synem. Ale myslím, že bříško neodhalím. Před porodem jsem se odhalovala několikrát a teď už si myslím, že to není nutné. Vypracované ploché břicho sice mám, ale po porodu nemám už tak hezký pupík,“ dodala Eva.

Jejími partnery budou Peter Pecha (34), David Gránský (32) a Vojta Drahokoupil (28), kteří se v roli Tarzana alternují. „S každým to bude jiné, protože to každý pak hraje jinak. Ale těším se na všechny z nich. Jsou to fajn kluci a známe se dlouho. Jsme přátelé a není tady ani nikdo, s kým bych neměla dobrý vztah,“ svěřila Super.cz herečka na tiskové konferenci k muzikálu s tím, že na rozdíl od svlékání s případnými intimními scénami nemá sebemenší problém.

„To k naší práci patří. Někteří lidi to možná nepochopí, protože je to pro ně intimní věc, ale na tom divadle se to tak nebere. Samozřejmě je dobré, když mezi těmi lidmi je nějaká chemie a když není, tak se to dá uhrát,“ uzavřela herečka.

Reklama

Další články

Načítám