Hlavní obsah
Článek

Všichni se potkávají často na jevišti Divadla Broadway, kde hrají společně v muzikálu Muž se železnou maskou. Tentokrát se však sešli úplně za jiným účelem, než je zvykem. Jan Kopečný (34), Peter Pecha (34) a Alžbeta Bartošová vyměnili divadelní kostýmy za kostýmy čerta, Mikuláše a anděla.

Čerta v podání Jana Kopečného nejvíce zajímalo, zdali byla herečka Michaela Gemrotová (38), která obléká kostým s hlubokým výstřihem, po celý rok hodná.

„Ano byla jsem hodná, samozřejmě občas každý trochu zlobí, tak se přiznávám, trochu jsem zlobila.“ Čert ji pak hned nasoukal do pytle s tím, že si ji odnese do pekla.

Naštěstí, kdyby k tomu opravdu došlo, mohla ji na představení zastoupit její alternace Alžbeta Bartošová, která by se musela v rychlosti převléknout z anděla do kostýmu Louisy.

Alžbeta Bartošová a Peter Pecha strávili své dětství na Slovensku. Jaké tam dodržovali mikulášské tradice? „Každým rokem jsme si vždy vyčistili boty a dali je za okno. Ráno jsme v botách našli od Mikuláše nadílku. A protože jsme byli hodní, tak tam opravdu každoročně byla,“ práskli nám téměř jednohlasně Alžbeta s Peterem. Čerta se tedy na Slovensku bát nemuseli...

Reklama

Další články

Načítám