Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálový herec Peter Pecha (34) přijal výzvu a na vlastní kůži si vyzkoušel jiné povolání, než kterým se každodenně živí. Zpěv na jedno dopoledne vyměnil za práci barbera. A nám hned po zážitku prozradil, jak se v nové profesi cítil.

„Bylo to naprosto skvělé. Vlastně každá práce, kterou může člověk dělat v dobrém prostředí a s dobrými lidmi je super,“ popsal první dojmy Peter, který chvílemi v salonu připomínal ďábelského holiče, ze stejnojmenného filmu s Johnnym Deppem. „Barbeři jsou fajn chlapi, féroví, přímí a upřímní, opravdu jsem si to moc užil. Není to snadná práce, v této profesi nic nejde vrátit, používají břitvy, strojky a nůžky. Stačí jedna chyba a celý střih je špatně. Sám jejich služeb často a rád využívám,“ prásknul nám Peter.

Mimo jiné zpěvák prozradil, čím chtěl být jako malý. „Toužil jsem být kytarista. Fascinoval mě tvar, zvuk a kytaristi vůbec. Vybavuji si, když jsem jako dítě na maškarních stál pod jevištěm a sledoval kytaristy z kapely, co nám hráli,“ dodal s úsměvem muzikálový fešák, který se v současné době připravuje na roli agronoma Ticháčka v chystaném muzikálu Trhák v Divadle Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám