Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mysleli jsme, že blond hřívu delších vlasů si bude udržovat už navždycky. Stejně jako Janek Ledecký (61) se ale i zpěvák Peter Nagy (65) rozhodl pro přirozenost. "Vždycky jsem záviděl ty rozevláté bílé vlasy Petrovi Hapkovi, ani jsem moc nechtěl, a je to tady. Patří to k mému věku," řekl Super.cz.

Jinak se během více než roku, co jsme se neviděli, nezměnil. Nepřibral, i covid se mu vyhnul. Zato stihl natočit novou desku Petrolej s deseti novými písničkami. "Když jsme byli jako hudebníci zakázaní, tak jsme pracovali aspoň ve studiu," vysvětlil Peter, který si kromě tvorby krátil čas hlavně četbou poezie.

Naplánované má i letní koncerty, a to v Česku i na Slovensku, vše bude ale záležet na restrikcích. "Nejsem hygienik, abych o tom rozhodoval. Takže uvidíme, co z toho bude. Na živé vystoupení se těším se nejen já, ale i diváci," krčil rameny.

I když budou vystoupení podmíněna negativními testy nebo očkováním, zpěvák se na vakcinaci neregistroval, i když do věkové skupiny, pro kterou je registrace otevřená, už spadá dávno. "Jsem zatím zdravý, tak necítím potřebu. Ať si každý dělá, co chce," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám