Hlavní obsah
Článek

I po dvou dětech má šmrnc, fanoušků jí neubývá, leda tak v rodině. Ale rozhodně ne kvůli její postavě, kterou jinak obdivují všichni okolo. Eva Decastelo (45) je, zdá se, báječná máma, ale její dvě děti, roztomilé tak, jako by byly z reklamy (jedno z nich se vlastně ale v jisté kampani objevilo), se děsí pravidelných chvilek, kdy jim vstávají hrůzou všechny vlasy na hlavě!

„Jsem příšerná zpěvačka. Kvůli jedné hře jsem brala hodiny zpěvu, ale bylo mi řečeno, že tam, kde nic není, ani smrt nebere, takže jsem to vzdala. Ale jak už to tak bývá, takoví lidé zpěv milují a i já ho pravidelně provozuji. Myslím si, že mě mé děti milují, ale od malého Michálka jsem třeba už slyšela: ‚Mami, prosím tě, mohla bys radši přestat zpívat? Je to strašný!‘ Kdybych děti chtěla uspat, ukolébavku jim zpívat nebudu, to by strachy tři dny neusnuly,“ říká s nadhledem sobě vlastním Eva, která se pracovně zúčastnila křtu desky Petera Nagyho (65) ROCKmi overené, a tak se řeč na zpěv logicky stočila.

Decastelo na křtu natáčela ankety se známými osobnostmi a tulila se k herci Ivanu Vyskočilovi. S ním hraje ve hře Děláme to ve třech. „My s Evou si zařídíme vlastní projekt Děláme to ve dvou,“ laškoval s ní známý proutník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám