Hlavní obsah
Článek

Říká se, že ženy koukají mužům nejdříve na boty a na hodinky. Jak jsou na tom s tímto šperkem slavní čeští muži? "Mám asi sedmery hodinky. Za hodinky jsem dal maximálně 350 tisíc. Kupoval jsem je v době, kdy jsem věděl, že mám budoucnost před sebou, teď už nevím, jestli bych si tak drahé koupil," řekl Super.cz hokejista Jaroslav Bednář, manžel Miss Lucie Hadašové.

O jeden pěkně drahý kousek už také přišel. "Opravovali u nás v domě střechu. Měli jsme byt v podkroví a pán se spustil a z minibaru mi vzal hodinky," prozradil Bednář na otevření největší prodejny hodinek ve střední Evropě.

Pořádně drahý kousek ukázal na ruce také Karel Voříšek (60). "Naposledy jsem měl hodinky na ruce, když mi bylo 25 let. Spíš se řídím vnitřními hodinkami nebo mobilem. Od té doby, co mám ale na ruce asi pět minut hodinky za milión a půl, říkám si, že bych se do časostrojů zase zamiloval," překvapil Karel Voříšek, který měl hodinky zatím jen půjčené.

Drahé hodinky nemá zpěvačka Věra Martinová (64). U mužů se ale dívá, jaký klenot nosí. "Nemám hodně drahé hodinky, přišlo by mi to jako vyhodit peníze. U mužů je to vášeň, to chápu. Já chlapům koukám nejdříve do očí, na hodinky hned potom. Abych zjistila, jestli dotyčného budu muset pozvat na víno, nebo pozve on mě," směje se zpěvačka.

Zpěvák Peter Nagy (64) si nepotrpí na drahé značky, zajímá ho jen, jak vypadají. "Potrpím si na extravagantní, designové hodinky. Ty, co mám na ruce, jsem si koupil v Austrálii, v Sydney. Vyšly na dvacet tisíc korun," uzavřel Nagy.

Reklama

Další články

Načítám