Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) navštívila svého přítele Peta Davidsona (30) v Austrálii, kde herec a komik natáčí nový film. Ubytovala se v luxusním hotelu v Port Douglas a jednu z objednávek na jídlo pak učinila v italské restauraci ve městě Cairns.

Za hostinu podle číšníka, který ji vyřizoval, nechala částku ve výši 576 australských dolarů, v přepočtu asi 9,5 tis. Kč. Za takovou sumu (měsíčně) se dá například pronajmout malá garsonka v Praze.

„Dnes jsem vzal objednávku pro Kim K. Díky za velké dýško, Kim,“ uvedl muž na sociální síti. Výši spropitného ale už nezveřejnil.

Šlo přitom hned o několik předkrmů, hlavních jídel i dezertů: sedm velkých salátů, rovnou tři pizzy, na výběr z těstovinových pokrmů, sýrové gnocchi, ale i jídla z ryb, telecího, lasagne a pro mlsné také pizza s oříškovým krémem a dva čokoládové dorty. Nejspíš se jednalo o jídlo pro celý tým lidí.

Manažer restaurace Jolene Aiello uvedl, že personál byl nadšený z takové celebrity, zda účet patřil skutečně Kim, ale nepotvrdil. Nicméně doplnil, že šlo o objednávku s sebou a mohl ji za Kardashian vyřizovat někdo jiný, možná jako zásobu jídla na zpáteční let do USA.

V Austrálii byla Kim jen na skok, nyní už je zpět v Los Angeles. Během návštěvy si nepřála dělat kolem své osoby velký rozruch. „Je tu, aby byla s Petem, a nemá v úmyslu opouštět hotel. Je to soukromý výlet a nechce být rušena,“ řekl Daily Mailu člověk z okolí americké celebrity.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám