Hlavní obsah
Článek

Jsou to čtyři měsíce, co to Kim Kardashian (43) a Pete Davidson (30) dali dohromady, a televizní hvězda je konečně připravená o vztahu mluvit. 14. dubna uvádí streamovací síť Hulu reality show Kardashianovi a fanoušky zajímalo, jestli v ní uvidí i Davidsona.

„Netočila jsem s ním, ale nejsem ani proti. Jen takové věci nedělá,“ uvedla pro nové číslo Variety, v němž promuje rodinnou show společně s matkou Kris a sestrami Kourtney a Khloé.

Z její odpovědi sice není zcela jasné, jestli se Davidson v show objeví, nebo ne, o podrobnosti ze soukromí páru ale diváci nepřijdou.

„Dozví se, jak jsme se poznali, kdo koho kontaktoval první a jak to celé proběhlo. Zkrátka všechny detaily, které lidi zajímají. Jsem rozhodně připravená mluvit a vše vysvětlit,“ lákala fanoušky.

Ačkoliv se ke vztahu doposud nevyjádřili, objevují se Pete s Kim spolu často na veřejnosti. Vztah si prý užívají, a to i navzdory útrapám, které Kim musí snášet od svého skoro exmanžela Kanyeho Westa.

Ten mimo jiné slovně napadal jak Kim, tak Peta, a to i ve svých písních z nového alba Donda 2. Rozvod s Westem bude dalším z témat probíraných v reality show. Rapper s rodinou dokonce točil, než se vztah s Kim fatálně pokazil.

„Věřím, že bychom se měli vzájemně podporovat veřejně a kritizovat soukromě. Nikdy bych na televizních obrazovkách nekritizovala otce svých dětí. Mám respekt k tomu, co uvidí. Stále jsme rodina a vždycky k sobě budeme chovat úctu a lásku. I když to tak nevypadá, jsou i dobré chvíle. Myslím, že je důležité, aby lidé viděli, že věci nejsou vždycky dokonalé, ale mohou se zlepšit,“ dodala k tématu Kim.

Kardashian požádala o rozvod s Westem v únoru loňského roku a soudce už vyhověl její žádosti, aby byla uznána svobodnou, přestože rozvod ještě nedovršili. S Kanyem má čtyři děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám