Hlavní obsah
Článek

Kim Kardashian (43) se opět blýskla v bikinách. Tentokrát oblékla plavky vlastní značky SKIMS a vyrazila s kamarádkami Natalií Halcro a Olivií Pierson na pláž, kde fotily reklamní kampaň.

Pověstné křivky předvedla televizní hvězda ve stříbrné barvě, se sportovním vrškem i klasickou bikinovou podprsenkou. Její kolegyně pak oblékly modely, které toho zakryly víc.

Je to poprvé, co Kim uvede v rámci své značky kolekci plavek. Připojí se tak k sestrám Khloé Kardashian (39) a Kylie Jenner (26), které už plavky pod svými značkami mají.

Na rozdíl od svého odloučeného manžela Kanyeho Westa (46), se tak Kim soustředí na práci. Kromě SKIMS má také kosmetickou značku KKW Beauty a značku parfémů KKW Fragrances a se slavnými sestrami začne natáčet novou rodinnou reality show pro streamovací síť Hulu.

West, s nímž má čtyři děti, se do Kim zatím pouští v médiích a hojně se ukazuje s novou partnerkou, herečkou Julií Fox. Problém má zjevně i s novou známostí Kim. Ta už nějakou dobu randí s mladším komikem Petem Davidsonem (30).

Reklama

Další články

Načítám