Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lídr aktuálně nejpopulárnější české skupiny Kabát Josef Vojtek (58) je zjevně největším „rozsévačem“ v českém šoubyznyse. Podle kuloárních zpráv z divadla Broadway, které získal Blesk, totiž čeká známý bouřlivák čtvrtého potomka. A to prosím se čtvrtou ženou!

Oficiálně zatím nikdo těhotenství Vojtkovy manželky Jovanky nepotvrdil, ale vyhýbavé odpovědi lidí z okolí zpěváka mluví samy za sebe. „K tomu vám opravdu nemohu nic říct,“ kroutil se například majitel divadla Oldřich Lichtenberg. Jovanka Vojtková už aktuálně nehraje v žádném představení, údajně kvůli bolestem zad.

Jovanka tak nyní musí doufat, že pokud její těhotenství skončí úspěšným porodem, tak se nebude opakovat Vojtkův rodičovský modus operandi. Všechny své předešlé partnerky totiž dříve či později po porodu svých potomků opustil. Své o tom ví Vojtkova první žena, Sabina Laurinová (52) i Libuška Vojtková.

Reklama

Další články

Načítám