Hlavní obsah
Článek

Na letošní Vánoce se manželé Jan Přeučil (87) a Eva Hrušková již těší. Svátky budou trávit s celou rodinou.

„Máme takovou tradici, že vždy na Štědrý den se sejde celá rodina, abychom byli pospolu a bylo nám dobře,“ svěřil Super.cz Jan Přeučil. Vánoce tráví známý herec nejen se svou ženou, ale i jejími syny a vnoučaty. „My si s Evičkou dáváme dárečky vzájemně celý rok,“ prozradil známý elegán.

„Nic nevyrábíme, to by špatně dopadlo. Vždycky sháníme dárečky, aby byly ekologické a od českého výrobce. Dá se najít spoustu krásných věcí,“ svěřila nám Eva Hrušková, která je také ráda, že už má vnoučata. Díky synovi Zdeňku Rohlíčkovi a jeho ženě Libušce Rohlíčkové (43) má nejen malou Elinku, ale i vnuka Matyáše, toho má její snacha z předchozího manželství s muzikantem Pepou Vojtkem (58).

„Elinka si zatím nic nepřeje. Máme také vnuka Matyáše, kterého jsme zdědili. Je nejlepší se potkat, vidět se, popovídat si. Myslím si, že až Elinka vyroste, největší dárek bude, že půjdeme někam do divadla,“ svěřila se Super.cz herečka, která také pravidelně vystupuje po boku svého muže.

„Máme Divadlo Evy Hruškové a Jana Přeučila a jezdíme po celé republice. Loutky máme moc rádi a myslím si, že Elinka to má v genech, viděla několik našich představení a tancovala tam a dělala různá gesta a myslím, že v životě tam něco takového bude,“ dodal závěrem rozhovoru Jan Přeučil.

Reklama

Další články

Načítám