Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na svého sedmiletého syna musí být rocker Pepa Vojtek (58) náležitě pyšný. Malý Adam se sice nevydal v tátových šlépějích a nezačal se věnovat hudbě, ale chytlo ho hraní. Už od malička k tomu měl předpoklady, a tak ho zkusila jeho maminka, tanečnice Jovanka Vojtková, přihlásit na casting.

„Má to v sobě, proto mě napadlo přihlásit ho do agentury. Od malička se rád předvádí, převlíkal se do kostýmů svých filmových hrdinů. Tak jsem si říkala, že ho přihlásím, zkusíme pár castingů a uvidíme,“ prozradila Super.cz Jovanka.

Malý Adam tak získal roli v Ordinaci v růžové zahradě, kde se začal objevovat jako syn Radima Fialy a za sebou už má i premiéru svého prvního filmu. V novém snímku Past od České televize, který je o životě herečky Jiřiny Štěpničkové, ztvárnil jejího syna. Na uvedení snímku, které před nedělní televizní premiérou proběhlo v kině Atlas, tak nemohl chybět Adam ani jeho rodiče.

„Je u něho výhoda, že je zvyklý od malička na prostředí divadla a podobně. Takže pro Adama prostředí před kamerami nebyl problém,“ svěřila se Jovanka s tím, že si syn hraní užívá. „Já opravdu netlačím na pilu, nechávám tomu volný průběh a uvidím, kam nás vítr zavane. Zatím to Adama baví,“ prozradila Vojtková a dodala: „Člověk, když vidí to zákulisí filmu, jak se to točí a co za tím bylo, tak je to pro nás nová zkušenost a jsme pyšní,“ řekla Jovanka k roli svého syna, který si zahrál herce Jiřího Štěpničku v jeho dětském věku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám