Hlavní obsah
Článek

Každou volnou chvilku tráví v posilovně nebo zavěšený na lanech. Když kývnul Peter Pecha (34) na novou roli v připravovaném muzikálu Tarzan, tušil, že to bude dřina, až takovou si ale nepředstavoval.

„Je to nejnáročnější zkoušení, jaké jsem kdy zažil. Tomu přizpůsobuju i trénink, kdy se snažím trénovat 5krát až 6krát týdně. Úprava stravy je s tím samozřejmě spojená. Jedná se o úplně jiný princip fyzické aktivity, kdy na liánách člověk musí použít celé tělo,“ svěřil se Super.cz zpěvák.

Veškeré choreografické zkoušení na jevišti probíhá pod dozorem, i tak si domů již přinesl nejeden šrám. „Všechny akrobatické kousky jsou pod dohledem zkušených lektorů a choreografů. V každém případě jsem zatím takovou tělesnou připravenost v žádném jiném muzikálu nikdy nepotřeboval. Už ani nepočítám odřeniny, šrámy a modřiny,“ svěřil Pecha, který se v muzikálu bude alternovat s Davidem Gránským a Vojtou Drahokoupilem, který má kvůli zranění náročné zkoušení nyní zakázané.

Vedle nich se bude Peter na jevišti potkávat třeba také s Pepou Vojtkem (58), se kterým si během focení zablbli. Dřina v posilovně přinesla už také své výsledky. Zpěvák bude ze všech tří Tarzanů nejen nejvyšší, ale také nejvíc namakaný, což je patrné i z jeho sporého divadelního kostýmu, který bude mít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám