Hlavní obsah
Článek

Za hranici Prahy do Jesenice se Markéta Muzikářová s manželem a dvěma dětmi přestěhovali před třemi lety. Je to rok, co mají kolem domu i zahradu, kterou jim navrhl zahradní architekt. Jen pořádný bazén jim ještě chybí.

"Zatím máme tenhle obyčejný za deset tisíc, až bude dcera větší, tak už budeme uvažovat nad pořádným. Připravené to tady na něj je," vysvětlila nám Markéta.

"Kupovali jsme hrubou stavbu, ale architektonický návrh jsme moc neměnili. Mám ráda vzdušné velké prostory, velká okna, jednoduché zařízení, a hlavně nechci žádné lapače prachu," svěřila nám houslistka, která má prý "úchylku na pořádek".

"Nesnesu nikde prach, pořád někde pobíhám s hadrem. Jen s těmi hračkami, které se nám všude válí, nic neudělám," krčila rameny s tím, že občas si pozve i paní na úklid. "To pak uklízíme spolu tak pět hodin," upřesnila.

Nákupy má na starosti manžel, ona je ale doma ve velké kuchyni s americkou lednicí. Největší relax si ale užije na zahradě. "Zahradníka nemám, snažím se vše zvládnout sama, u toho si nejlépe odpočinu. Jen musím dávám pozor, abych se nestříhla do prstu," vysvětlila šéfka dívčího smyčcového tria InFlagranti, které doprovází například Mariana Vojtka (51), Pepu Vojtka (58) nebo Vaška Noida Bártu (43).

Reklama

Další články

Načítám