Hlavní obsah
Článek

Práce už Josefa Vojtka (58) svedla dohromady s mnoha ženami. Nejen na jevištích v muzikálech, ale i mimo ně. Jednou z nich je i manažerka zpěvačky Kamily Nývltové, se kterou Pepa připravuje desku, třicátnice Veronika Šimůnková. Tu měl rocker podle informací Expresu v posledních měsících navštěvovat u ní doma, pravidelně každé pondělí.

Podle slov lídra Kabátu šlo o pracovní schůzky. „Já s těma holkama dělám na cédéčku. Scházím se u Kamily i Veroniky,“ řekl webu Vojtek s tím, že nahrávací studio stojí peníze. „Jestli chcete slyšet, že tady děláme něco jiného, tak to neřeknu, protože to není pravda,“ uvedl. Se Šimůnkovou chystá nejen album (Kamily Nývltové), ale také turné.

Manažerka Veronika Šimůnková

Přesto dodal, že se obává rozvodu s manželkou Jovankou, která o jeho návštěvách Šimůnkové nevěděla. O těch se Vojtek nezmínil, prý proto, že je jeho žena žárlivá. Jovanka uvedla, že není ženou, která by svému muži trpěla nevěry a počká, co jí k tomu řekne sám Pepa.

Jovanka je Vojtkovou třetí manželkou, mají spolu syny Adama a Alberta. Z manželství s Libuškou Rohlíčkovou má Pepa syna Matyáše, ze vztahu se Sabinou Laurinovou má dceru Valentýnu a z prvního manželství syna Josefa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám