Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Ve finále hudební show The Voice Česko Slovensko (12) čtveřice koučů fandila svému favoritovi, který to dotáhl nejdále. Vítězem se ale mohl stát jen jeden z nich.

Během posledního večera každý ze soutěžících zazpíval sólo i duet se svým koučem. Během několikaměsíčního natáčení mezi nimi vzniklo silné pouto a finále bylo plné dojemných slov.

O vítězi The Voice Česko Slovensko rozhodli diváci hlasováním. Čtvrtý skončil Peter Juhás, kterého měla ve své stáji Jana Kirschner (45). „Přišel jsem sem z ulice, důležité je dělat hudbu. Dali jste mi naději a motivaci,“ rozloučil se se soutěží.

Následně bylo vyhlášeno třetí místo, na němž skončila svěřenkyně Vojty Dyka (38) Eliška Urbanová. „Jediná věc, co mě mrzí na tom, že jsem nevyhrála, je to, že nemůžu Péťovi Juhásovi koupit slíbený karavan,“ ukázala své dobré srdce.

Nakonec se nejvíce radovala Anna Mária d´Almeida kterou k vítězství dovedl Kali. Druhý skončil Jakub Moulis koučovaný Pepou Vojtkem (58). Usměvavá zpěvačka s africkou krví obdržela výhru ve výši 2 miliónů korun.

Poslechněte si vítězku The Voice Česko Slovensko na prvním televizním vystoupení

Anna Mária D´Almeida - The Voice

Reklama

Další články

Načítám