Hlavní obsah
Článek

Diváci soutěže The Voice Česko Slovensko (12) na sociálních sítích jistě zaznamenali vlnu nevole vůči vystupování koučky Jany Kirschner (45). Lidé komentovali ledacos, hlavně je však dráždilo zpěvaččino neustálé pohazování vlasy.

Zda si to zasluhuje mnohdy drsné komentáře, necháme na posouzení každého z vás. Nevšimnout si toho ale nešlo. Nejen mezi diváky, ale i mezi porotou. Z kolegyně si teď vystřelil i Pepa Vojtek (58), když ho jeden z moderátorů online speciálu soutěže Matúš Krnčok požádal, aby zparodoval Vojtu Dyka (38), Kaliho a právě Kirschner. Nato začal Vojtek afektovaně mluvit i házet hlavou a vlasy. „Ta mě zabije,“ předvídal se smíchem atmosféru.

„Spontánnost se nedá napřed připravit jako scénka a ani nijak naprogramovat. Stejně tak, když mám z něčeho radost, tak mám prostě radost, není to žádná póza ani afekt. Mrzí mě, jestli to na někoho působí negativně, protože jediný a skutečný záměr je úplně opačný. Přinést autenticitu a otevřenost,“ vzkázala Jana haterům skrze slovenský web Pluska.

Reklama

Další články

Načítám