Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sice se dále pohybuje v muzikálovém světě, naposledy jsme Kamilu Nývltovou (34) potkali na konkurzu muzikálu Čarodějka, ale svoji sólovou kariéru nezanedbává. Zpěvačka nás pozvala na statek v Záhořanech, kde natáčela svůj nový videoklip k písničce, kterou jí složil Josef Vojtek (58) a otextovala Patricie, autorka hitu Boky jako skříň. Klip jí točil Vašek Noid Bárta (43).

Koně, kovbojský klobouk, to dost zavání country, ale Kamila se nechce stát druhou Věrou Martinovou. "Je to poprock s nádechem jižanské muziky, proto ty kulisy i styling od Michala Kováčika, který se táhne od prvního focení," vysvětlovala zpěvačka, která byla jako děvče z farmy pořádně sexy, natáčela i v krajkové podprsence.

"Písnička, ke které klip točíme, je úplná novinka a jmenuje se Sedmnáct. Sice si některé texty píšu sama, ale spíš k takovým smutnějším písničkám. Tahle od Patricie má jednoduchý text a myslím, že se bude dobře pamatovat," doplnila Kamila, která si k natáčení přizvala fotbalistu Marka Jankulovského, který hraje její dávnou lásku.

Reklama

Další články

Načítám