Hlavní obsah
Článek

Rocker Pepa Vojtek (58) se opět předvedl. Během zahájení divadelní sezóny divadel Broadway a Hybernia s názvem Memoriál Honzy Dvořáka se zřídil takovým způsobem, že přestal vnímat realitu. Vojtek na tom byl dokonce tak špatně, že se sám neudržel na nohou a musel být z creperie U Slepiček odvlečen.

Muzikálový zpěvák měl v neděli těžký den. Odpoledne se spolu se svými kolegy z divadla zúčastnil fotbalového turnaje proti hvězdám televize Nova, bývalým fotbalovým reprezentantům a dream teamu z řad novinářů, během kterého si nešikovně natrhl tříslo a musel z turnaje odstoupit. Posléze se přesunul do restaurace, kde do sebe kopal jednoho panáka za druhým. A právě to se mu nevyplatilo.

Kolem osmé hodiny večerní se už na něj nemohla dívat jeho manželka Jovanka, která odjela domů. V tu chvíli se ale Vojtek ještě obešel bez podpory. Stačily mu dvě hodiny a zpil se do němoty. Byl na tom dokonce tak špatně, že se začal shánět po své družce, kterou jen několik desítek minut předtím doprovodil k autu.

„Kde je Anděla, proč tady není u mě,“ řval na své kolegy z divadla rozzuřený Vojtek, který měl na mysli svou manželku Jovanku. Když zjistil, že už je dávno doma a bylo mu vysvětleno, že by měl taky odjet domů, rozzuřil se. „Já nikam nepojedu, pokud pro mě nepřijede. Zavolejte jí, aby pro mě přijela,“ prosil své kamarády Vojtek, kterého musela podpírat mluvčí divadel Martina Jandová. Po chvilce ale naštěstí přijela Jovanka, která svého muže zpacifikovala a odvezla jej domů.

V tu chvíli tam už naštěstí nebyl Vojtkův syn Matyáš, kterého má zpěvák s tanečnicí Libuškou Vojtkovou. Pohled na namol zpitého otce by asi nebyl úplně v pořádku. Syn odjel domů hned po fotbalovém turnaji se svou maminkou a jejím novým milencem Ivanem Blayerem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám