Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikál Popelka na ledě pomalu finišuje. Super.cz byl u zkoušení kostýmů, jichž se na jevišti vystřídá téměř čtyři sta. A mimo jiné je obléknou i bývalí partneři, rocker Pepa Vojtek (58) a křehká blondýnka Sabina Laurinová (52). Ti dva tvořili pár a mají spolu dceru Valentýnu. A teď je čeká společná práce nejen v Praze, ale odjíždějí na soustředění na severní Moravu.

Vojtek dostal roli pohádkového čaroděje, takže se nabízí otázka, zda svoji bývalku, která hraje jednu ze zlých sester, opět neokouzlí. Oba už žijí svými vlastními životy, hořkost z rozchodu už vyprchala. Vojtek je potřetí ženatý s tanečnicí Jovankou a s další tanečnicí Libuší Vojtkovou má syna Matyáše, a Laurinová žije s lékařem Karlem Kameníkem, s nímž má dceru Maju. Ale čert nikdy nespí.

Je to ale naštěstí jediný pár v obsazení, se kterým by mohly být potíže. V dalších rolí se objeví například Jiří Korn, Martin Pošta, Leona Machálková, Dalibor a Adéla Gondíkovi nebo Hanka Křížková a Magda Malá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám