Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) boduje. Už 45 dní nedržela cigaretu v ruce. "Mám nastavené počítadlo i v telefonu. Je to těžký, dohromady jsem kouřila asi osmnáct let, takže přestat není žádná procházka růžovým sadem," řekla Super.cz Jandová.

Stejně jako většina kuřáků, kteří se rozhodli s cigaretami skoncovat, i Marta začala přibírat na váze. "Mám nahoře asi pět kilo. Cítím se nateklá, zpomalil se mi metabolismus. Snažím se držet v jídle a chodit několikrát týdně pod dohledem trenéra do Holmes place cvičit. Do září musí být kila dole. Začíná divadlo a nevešla bych se do kostýmů," upřesňuje Jandová.

S Martou drží basu i zbytek její německé kapely Die Happy, přestávají i kolegové z divadla Broadway včetně manželky Pepy Vojtka (58) Jovanky.

Jandová je ráda, že přestala kouřit během divadelních prázdnin. "V divadle by to bylo o mnoho těžší. O přestávkách tam všichni kouří v baru jak fabriky a dívat se na to by tedy žádná legrace nebyla," vysvětluje.

Za tři dny odlétá Marta do Německa koncertovat s kapelou a poté ji čekají tři týdny v Americe, kde bude pracovat na sólové desce.

Reklama

Další články

Načítám