Hlavní obsah
Článek

Zpěvák kapely Kabát Pepa Vojtek (58) a herečka Sabina Laurinová (52) sice ukončili svůj vztah už před sedmi lety, oba dokonce stihli uzavřít manželství a počít s novými partnery děti, teď je však společně čeká těžká životní zkouška! Jak se Super.cz podařilo zjistit, celý srpen spolu stráví v osamělém hotýlku na Frýdecko-Místecku. A každý jistě dobře zná řčení "Stará láska nerezaví"...

Na odlehlém místě se budou oba připravovat na muzikál Popelka na ledě, a i když nebudou na místě sami, kdo ví, zda mezi nimi zase nepřeskočí jiskra. Vojtek bude zkoušet roli průvodce muzikálem. Hraje čaroděje a čeká ho mimo jiné nácvik kouzelnických triků. Sabina si zase bude muset rozpomenout na svou rozmazlenou princeznu Eufrozínu z Pekla štěstí, v Popelce na ledě totiž dostane obdobnou roli - zahraje si zlou sestru hlavní hrdinky Noru. Přes náročný program budou mít oba protagonisté muzikálu dostatek času na vzájemné znovupoznávání se. A to je ještě časté společné nocování mimo domov - s muzikálem pojedou turné po celé zemi.

„Nemám s Pepou problém spolupracovat. Vycházíme spolu korektně. O naši dceru Valentýnku se výborně stará,“ uvedla před časem Laurinová na důkaz toho, že se její vztahy s Vojtkem po rozchodu urovnaly.

Zajímavostí je, že muzikály vůbec provázejí bývalý pár od začátku vztahu až po jeho krach. Při práci na Hamletovi se v roce 2001 dali dohromady, během účinkování v Třech mušketýrech tři roky na to už ale Josef Sabinu pomalu opouštěl, když si začal s Libuškou Vojtkovou. Znovu se pracovně setkali až před dvěma lety v Baronu Prášilovi (ten běží doteď) a nyní je čeká kontakt v Popelce na ledě. Kromě Vojtka s Laurinovou se v muzikálu představí i Martin Dejdar, Leona Machálková, Dana Morávková, Jiří Korn, Jiří Langmajer a další. Hlas hlavním hrdinům nakonec propůjčí zpívající Lucie Bílá (58) s Ondřejem Rumlem, hudbu napsal Petr Malásek. Premiéra se koná prvního října.

Reklama

Další články

Načítám