Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když spolu zrovna nevystupují na jevišti nebo si neužívají na dovolené, obrážejí večírky. Natálie Grossová (21) společně se starší sestrou Denisou Grossovou opět zavítala do společnosti, a ani tentokrát sestry přípravy nepodcenily.

Nenechaly si ujít křest klipu Fighter kolegy a muzikálového zpěváka Ladislava Korbela. Do vinohradského klubu dorazily sestry Grossovy v sexy outfitech. Zatímco Denisa svůj bujný dekolt tiskla ke zpěvákovi Jakubu Moulisovi, Natálka poutala pozornost v minisukýnce a v topu s hlubokým dekoltem. Na večírku nechyběla řada dalších osobností a vedle Natálky a Denisy se křtu singlu ujal rocker Pepa Vojtek (58).

„Nová píseň je taková ta sázka na jistotu. Myslím, že Láďa má pěvecky na víc, a zrovna na ‚klipovce’ to má možnost ukázat,“, řekl Vojtek, který pokřtil ikonickou raketu, která v klipu hraje ústřední roli. Singl, který je tentokrát v anglickém jazyce, je o příběhu kluka, který se nevzdává svých snů a jde si za nimi navzdory všem starostem.

„Má své každodenní drobné boje, ale jde si za svými cíli, i když si jeho okolí klepe na čelo a mají ho za blázna,“ řekl Ladislav Korbel, který byl z účasti kolegů na slavnostním křtu nadšený. Nechyběla tak ani zpěvačka Markéta Poulíčková, Elis Ochmanová, krasavice z uskupení Red Zone nebo Sagvan Tofi. Kdo další si slavnostní křest nenechal ujít, se podívejte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám