Hlavní obsah
Článek

Premiéra filmu Loving Pablo na červený koberec přivedla okouzlující Penélope Cruz (49) i jejího charismatického manžela Javiera Bardema (48). Herečtí manželé lásku neprožívají jen v soukromí. Pár si zahráli také ve společné novince.

Španělské herce už spojil film Vicky Cristina Barcelona režiséra Woodyho Allena. Nyní je dohromady svedl snímek zachycující vztah kolumbijského narkobarona Pabla Escobara s novinářkou Virginií Vallejo.

Společný film Cruz a Bardema, kteří spolu mají šestiletého Lea a čtyřletou Lunu, byl sice v Benátkách uveden mimo soutěž, díky účasti slavných manželů však jeho premiéra patřila k vrcholu festivalu, na němž už zazářili Matt Damon, Jane Fonda, Susan Sarandon či George Clooney s manželkou Amal.

Slavní manželé mají díky filmu o kontroverzním drogovém magnátovi šanci na další herecké ceny. Penélope zajistil Oscara snímek Vicky Cristina Barcelona, Javierovi drama Tahle země není pro starý. Bardem měl letos hned dva důvody k návštěvě Benátek. Festival do programu zařadil i premiéru hororu matka! v němž hraje s Jennifer Lawrence a Michelle Pfeiffer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám