Hlavní obsah
Článek

Pro roli Donatelly Versace v mladším věku si Ryan Murphy, producent třetí řady známého seriálu kriminálních příběhů s názvem The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story, vybral krásnou oscarovou herečku Penélope Cruz (49). Kdo zná její podobu, mohl by být tímto rozhodnutím překvapen. Ale to jenom do chvíle, než uvidí Penélope s blond parukou jako Donatellu.

Neuvěřitelně se v čase proměnila i tvář mladší sestry kdysi nejslavnějšího návrháře světa jménem Gianni Versace (+50) Donatelly (62). Nemohou za to ovšem stopy věku ani nějakých prožitých útrap. Donatella byla kdysi přirozeně půvabná a nepříliš nápadná žena. Po boku svého bratra ale byla neustále obklopena modelkami, až se nechala strhnout kouzlem plastických operací a zkusila si pár drobných změn ve tváři.

Kolik Donatella od té doby podstoupila reoperací či aplikací botoxu, se zřejmě nikdy nedozvíme. Tato módní návrhářka a viceprezidentka skupiny Versace, jíž vlastní více než 20 procent, o svém vzhledu nemluví. Toto téma je tabu. Studiem historických fotografií lze ale nejvýraznější změny v její tváři pozorovat zhruba od roku 2005. Tehdy se muselo stát něco zásadního.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám