Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladší sestru Penélope Cruz (49) Monicu (39) už jste možná zaregistrovali. Stejně jako ona se živí herectvím, i když sestřina věhlasu se už asi nikdy nedočká. Přesto si s ní v půvabu v ničem nezadá a minimálně v tanci má nad Penélope navrch. V minulosti si navíc několikrát vyzkoušela i roli modelky, a to i pro proslulou značku spodního prádla Agent Provocateur.

Ačkoli jí příští rok bude čtyřicet, stejně jako Penélope na svůj věk nevypadá. Natož tehdy, když se svlékne do bikin... Perfektní postavu předvedla i tento týden ve Španělsku na pláži v provincii Cádiz v Andalusii. Její pevné a opálené tělo v bílých plavkách dokonale vyniklo. Smočit se v moři přišla i se svojí psí smečkou.

K vidění ovšem nebyla její tříletá dcera Antonella Cruz Sanchéz, která se narodila téměř současně jako dcera Penélope a Javiera Bardema, u nichž se jednalo už o druhého potomka. Tolik štěstí jako sestra v soukromí ale Monica neměla. Dítko se tak rozhodla počít umělou cestou a vychovává jej jako svobodná matka. V pětatřiceti už zkrátka nechtěla čekat, zda se z čista jasna zjeví ten pravý...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám