Hlavní obsah
Článek

Je to až neuvěřitelné, jak ten čas letí, ale idol devadesátek Pavol Habera (61) slaví kulaté jubileum. Vynikající slovenský muzikant a skladatel doslova uhranul tisíce fanynek. Populární zpěvák měl dříve jako poznávací znamení dlouhé vlasy, vtipné byly i jeho džínové kraťasy a bílé ponožky.

Dnes už se na jeho tehdejší outfity sice díváme s humorem, ale dříve s nimi Habera dobýval nejedno ženské srdce. A k tomu chytlavé melodie, texty a ten hlas... Hitovky Reklama na ticho, Je to vo hviezdach nebo Boli sme raz milovaní zná snad úplně každý. Vystudovaný ekonom se roku 1988 přidal ke kapele Team, s níž sbíral jeden úspěch za druhým.

Zároveň působil jako sólový zpěvák. Habera spolupracoval s Karlem Gottem, Lucií Bílou a dalšími umělci, kterým skládal hudbu.

Před třinácti lety pak vtrhl jako uragán do pěvecké show Česko Slovenská SuperStar, kde v porotě hodnotil pěvecké talenty a v soutěži jako jediný působil ve všech sedmi sériích.

Habera je znám jako přísný, ale spravedlivý porotce a není divu, že se mu v SuperStar přezdívalo kat.

Hudebníkovi se daří i v osobním životě. Po jeho boku se už dvacet let objevuje půvabná topmodelka Daniela Peštová (53), s níž má syna Paula Henryho (13) a dceru Ellu (19). Z prvního manželství má ještě dceru Zuzanu, která z něj udělala už dvojnásobného dědečka. Dědečkovský věk byste mu ale rozhodně nehádali, jak se můžete přesvědčit v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám