Hlavní obsah
Článek

Některým soutěžícím, kteří se hlásí do SuperStar, nechybí značné sebevědomí. Příkladem je umělecký kovář Vojtěch z Brna, který s kytarou předstoupil před porotu a zazpíval slavnou píseň od Nirvany Smells Like Teen Spirit.

V zákulisí mu fandila i malá dcerka, která se mu nedávno narodila. Vojtěch působil jako velký sympaťák, dokud mu porota ve složení Marián Čekovský, Leoš Mareš (47), Patricie Pagáčová (35), Pavol Habera (61) a Monika Bagárová (29) nedala najevo, že s jeho výkonem není vůbec spokojená. Ale Vojtěch kontroval a střílel ostrými. Dokonce urazil Moniku Bagárovou!

SuperStar - Vojtěch zpívá píseň od Nirvany.

„To byl právě záměr, aby to pochopil jen ten, kdo slyší správně,“ řekl Bagárové. „Takže chceš říct, že jsem hluchá jako poleno?“ ptala se zpěvačka. „Možná jo,“ nehnul ani brvou Vojtěch. V rozpacích byla i Patricie Pagáčová.

„Jsem trochu konsternovaná nejen tvým pěveckým vystoupením, ale hlavně tvým chováním, je mi to v tuhle chvíli hodně nepříjemné,“ neskrývala rozčarování herečka. Zachránit celou situaci se snažil aspoň Leoš Mareš, ale marně. Ani na něj Vojtěch přívětivě nereagoval. Na ukázky se podívejte ve videích.

Reklama

Další články

Načítám