Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská kulturní scéna se zahalila do smutku. Náhle zemřel známý rozhlasový moderátor Július Viršík. Bylo mu teprve 56 let. Viršík byl znám také jako organizátor hudebních festivalů a porotce pěvecké soutěže Slovensko hľadá SuperStar (2004).

Podle informací webu Tv.noviny.sk zemřel Viršík, kterému nikdo neříkal jinak než Julo, na své chalupě v Malých Levárech. Příčinou náhlého úmrtí měla být zástava srdce. Přesnou příčinu úmrtí však určí až pitva. Po Viršíkovi zůstala manželka Adriana (47) a dcera Nina.

Nečekaný skon oblíbeného moderátora zasáhl i řadu slovenských celebrit. Zavzpomínal na něj například kolega z poroty zmíněné hudební show Pavol Habera (62).

„Julo Viršík. Seznámili jsme se před více než třiceti lety. Byl přímý, slušný, vtipný, a vždy jsem z něj cítil jeho přátelství a férovost. Dobrý chlap! A měl rád hudbu, tak jako já! Stále nás v životě některé dny tak nečekaně a smutně překvapí. Odpočívej v pokoji, Julo, a upřímnou soustrast rodině,“ napsal Habera.

Upřímnou soustrast vyjádřila i moderátorka Adela Vinczeová. „Vlna se rozplynula na břehu a stala se opět oceánem. Všichni se jednou přidáme,“ napsala Banášová. Přidaly se i zpěvačky Zuzana Smatanová a Katarína Knechtová nebo kapela Iné Kafe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám