Hlavní obsah
Článek

Někdo porotce SuperStar ohromí teprve v momentě, kdy předvede svůj pěvecký talent, jiní zaujmou už při příchodu na casting. To se povedlo i blondýnce Renatě, která byla rozhodně nepřehlédnutelná.

Ne, že by byla její celková image příliš extravagantní, ale od jejího napěchovaného dekoltu, který oblékla do průhledného topu, nešlo odvrátit pohled. Problém se soustředěním mělo nejen mužské osazenstvo, ale i přítomné dámy Monika Bagárová (29) a Patricie Pagáčová (35), které neudržely smích.

„Zazpívám píseň Ironic od Alanis Morissette,“ spustila na porotu hned po pozdravu Renata. Drsný a sebejistý porotce Pavol Habera (61) najednou přišel o svou kontrolu a nevěděl, kam s očima.

„Proč se smějete?“ otáčí se Habera na ostatní členy poroty. Vzápětí si ale vytáhne ze stolku kartičku, kterou si pro jistotu zakryje oči, aby s vyvinutou slečnou mohl dále komunikovat. „Počkej, musím si sem dát tohle, abych se mohl soustředit. Dobře, jsem tu,“ vtipkuje Habera, kterého v zakrývání očí následuje i Monika Bagárová.

„Co budeš zpívat?“ zeptá se po chvíli slovenský zpěvák blondýnky. „Já už jsem to říkala,“ opáčí nechápavě Renata.

Z rozrušeného Habery si vystřelí Marián Čekovský, který mu název skladby připomene. Je však patrné, že i jeho bujné přednosti rozjařily.

Reklama

Další články

Načítám