Hlavní obsah
Článek

V České Miss na vítězství nedosáhla, štěstí se rozhodla vyzkoušet v jiné disciplíně. Jak jsme již informovali, finalistka soutěže krásy Karin Křížová se vrhla na dráhu pěveckou a svůj talent šla předvést do SuperStar.

Jak se dalo předpokládat, krásná blondýnka, která se živí jako učitelka v mateřské školce, porotu oslovila už při příchodu na casting. Monika Bagárová (29) si dokonce vzpomněla, že sympatickou Karin někde zahlédla. „Asi ano, byla jsem v soutěži krásy tenhle rok. Řekla jsem si, že to všechno vymetu rovnou,“ zavtipkovala modelka. Mužská část poroty samozřejmě ocenila její krásu.

Například Pavol Habera (61) své nadšení neskrýval: „Všichni se modlíme, abys byla dobrá, protože pěkné ženy tady potřebujeme.“ Jakmile ze sebe blondýnka vydala pár tónů, nejdrsnější slovenský porotce zjihl, zastavil hudbu a se slovy: „Stačí. Dobré, ne?“ se obrátil na ostatní členy poroty.

Další porotce Marián Čekovský, ale nebyl po pár sekundách stejně přesvědčený jako jeho kolega. „Dobré, ale po refrén prosím, po refrén,“ usměrňuje Haberu slovenský muzikant a chce, aby kráska zazpívala víc.

Karin nakonec svým výkonem dokázala, že si postup opravdu zaslouží, a probojovala se do dalšího kola.

Reklama

Další články

Načítám