Hlavní obsah
Článek

Originální skrýš před tropickými vedry, které už několik dní sužují Evropu, si vybral Pavol Habera (61) se svou rodinkou. Na rozdíl od většiny celebrit, která dala přednost moři či bazénu, totiž našel osvěžení v jeskyni.

„Venku 35°C, vevnitř 6. Ani se mi nechtělo zpátky ven!“ svěřila se muzikantova partnerka Daniela Peštová (53). „V Bystrianské jaskyni jsem byl naposledy, když mi bylo 15 let. Vzdušnou čarou jen pár kilometrů od míst, kde jsem strávil svých prvních 20 let života. Nic se tu nezměnilo - vrátil jsem se v čase,“ vzkázal zase Habera, který už několik dní tráví s rodinou dovolenou ve slovenských Nízkých Tatrách.

Během krátkého pobytu mezi krápníky pak slavný pár pořídil rodinnou fotografii a po dlouhé době se tak pochlubil synem Paulem (9) a dcerou Ellou (16). Ti mezitím značně povyrostli a zejména Ella překvapila změnou vzhledu. Nechala se totiž ostříhat na kluka a romantické šaty vyměnila za džíny a mikinu s kapucí. Tak to vypadá, že se jediná jejich dcera spíš než na modelingovou dráhu vydá v otcových šlépějích a bude z ní drsná rockerka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám