Hlavní obsah
Článek

V neděli večer se divákům v přímém přenosu poprvé představila kompletní desítka finalistů SuperStar.

Dva z nich ale o možnost bojovat o titul SuperStar definitivně přišli. Z populární pěvecké show vypadli na základě hlasování diváků Richard Chovan a Dominik Gerda.

Ty ostatně nejméně chválila i porota. Chovan vystoupil s písní Titanium od Davida Guetty a Gerda se songem Rude od Magic!.

„Přiznám se, že se mi to nelíbilo,“ kritizoval Dominika Gerdu Matěj Ruppert. Pěveckým výkonem nezaujal ani Haberu.

„Bylo to nejrozladěnější vystoupení, co se intonace týče, ale ty mě bavíš jako produkt, intonovat se naučíš,“ hodnotil výkon Dominika slovenský hudebník.

Samotný Gerda bral vyřazení sportovně. „Chtěl bych poděkovat rodině, fanouškům, super lidem tady. Myslím si, že je to show a je třeba to tak brát,“ loučil se s diváky Gerda.

To Richard Chovan se nejméně líbil Kataríně Knechtové a Matěji Ruppertovi. Výhrady měl i Habera (61). „Byl jsi jak naspeedovaná veverka, nevím jestli to bylo nutné, jsi jinak dobrý zpěvák,“ nelíbilo se Haberovi Richardovo zběsilé pobíhání po pódiu.

Finalisté SuperStar se během prvního finálového večera poprali se slavnými světovými hity. Na pódiu zazněli mimo jiné Lady Gaga (37), Beyoncé či Michael Jackson (†50).

A právě král popu skvěle sedl favoritce SuperStar Tereze Maškové, jež porotu nadchla asi nejvíc ze všech finalistů. „Jsi naprosto geniální,“ vysekl Tereze a jejímu podání Michaela Jacksona poklonu Matěj Ruppert.

Zaujala i Aneta Horňáková coby sexy Beyoncé a Karmen Pál-Baláž, která si troufla na Stevena Tylera z Aerosmith. Souhlasíte s rozhodnutím diváků? Hlasujte v anketě pod článkem.

Souhlasíte s vyřazením Dominika Gerdy a Richarda Chovana?
Ano, byli opravdu nejslabší
26,1 %
Ne, kam dali diváci oči?
2,2 %
Nevím, SuperStar mě nezajímá
71,7 %
Celkem hlasovalo 1285 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám