Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někteří soutěžící neunesli v SuperStar tíhu okamžiku a obrovský tlak vyřešili tím nejméně šťastným způsobem. A přesně to se stalo Petru Borkovcovi, který se stal po smrti adoptivního otce hlavou rodiny a doma se stará o své mladší sourozence.

Petr se bohužel po první noci Super Výběru, kdy soutěž opustilo rovnou šedesát soutěžících, místo posilujícího spánku opil do němoty. Následujícího dne nebyl ani schopen rovně stát, natož chodit a jen za pomoci štábu se dostal do hotelového pokoje, aby se ze svého stavu vyspal.

Před přísnou porotu proto nepředstoupil zrovna v největší formě a hned to pořádně schytal, jak můžete vidět ve video ukázce.

„To, že si byl na šrot mi vůbec nevadí, je to tvoje věc, co budeš dělat v hotelu, vadí mi, že nestíháš nástup potom, že si měl jednoduše někde být a ty ještě stále spinkáš v posteli,“ zkritizoval Petra Habera (62). „Jestli zmeškáš ještě jeden nástup, z fleku končíš a vůbec mě nezajímáš,“ varoval ho slovenský porotce.

A přidal se i výrazně mladší porotce Ben Cristovao (36). „Ty nejsi ještě žádná hvězda, aby sis mohl dovolit něco takového,“ varoval nebohého mladíka.

To Katarína Knechtová, která si za rámeček nedá urážku soutěžícího, jemuž řekla, že je určitě špatný v posteli, byla o poznání mírnější: „Velmi ti věřím a velmi ti fandím, tak mě prosím tě nezklam,“ prosila ho. Zda se Petr nakonec probral, uvidí diváci už v neděli večer.

Reklama

Další články

Načítám