Hlavní obsah
Článek

Chlapeček na černobílé fotce je známý slovenský muzikant, skladatel i muzikálový herec. Od 80. let patří k frontmanům oblíbené slovenské rockové kapely, která dodnes aktivně koncertuje. Působil také v porotě známé pěvecké soutěže. Celkem má tři děti a momentálně žije s krásnou českou topmodelkou. Poznali jste ho?

Na archivním snímku z dětství není nikdo jiný než Pavol Habera (61), který minulé úterý oslavil už čtyřiapadesáté narozeniny. Momentkou z dětství, na které je zachycen s rodiči, se oblíbený zpěvák pochlubil na sociální síti.

„Před pár lety u nás doma, děkuju mami a tati, dobrá práce, ještě držím, ještě jsem tu,“ napsal zpěvák pod fotku v den svých narozenin.

Habera patří na Slovensku k nejznámějším muzikantům. Je frontmanem kapely Team, ale v posledních letech o sobě dával vědět i coby přísný porotce v pěvecké show SuperStar. Ač ho většina fanoušků zná především jako zpěváka, Habera je i velmi úspěšný skladatel.

A to nejen u svých desek. Složil například hudbu k hitovce Karla Gotta (†80) Když muž se ženou snídá.

Habera má celkem tři děti. Z prvního manželství, které trvalo čtrnáct let, má již dospělou dceru Zuzanu. Krátce po rozvodu však začal Habera randit s českou modelkou Danielou Peštovou (53). Ta měla z předchozího vztahu syna Yannicka a nyní s Haberou vychovávají také společné děti Ellu a Paula Henryho

Reklama

Další články

Načítám