Hlavní obsah
Článek

Už tuto neděli večer diváci rozhodnou o tom, kdo se stane novou SuperStar. Vítězem se stane jeden z trojice finalistů Emma Drobná, Štěpán Urban a Pavol Kovaliček, kteří naposledy zazpívají před porotou ve složení Ondřej Soukup (72), Klára Vytisková (38), Pavol Habera (61) a Marta Jandová (49).

A právě posledně jmenovaná porotkyně bude během finálového večera pod bedlivým dohledem ochranky. Ta Martu Jandovou bude hlídat z prostého důvodu - zpěvačku, která oblékne rudou róbu ušitou na míru od Taťány Kovaříkové, v neděli ozdobí luxusní diamantové šperky za více než tři čtvrtě miliónu korun!

Jedním z nejdražších a zároveň nejzajímavějších kousků, které Jandová vynese, bude prsten s gepardem z 18karátového zlata, který obsahuje 45 bílých, 111 černých a 724 hnědých diamantů v hodnotě 272 tisíc korun.

Zdobit ji budou i neméně luxusní náušnice, náramek a ještě jeden drahý prsten. Vše v celkové hodnotě 773 tisíc korun. Diváci se tak určitě mají na co těšit, byť jejich zraky a uši už teď směřují hlavně ke třem finalistům, kteří zabojují o titul SuperStar.

Reklama

Další články

Načítám