Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tři roky před šedesátkou se může chlubit fantastickým tělem. Modelka Pavlína Pořízková (59) patří mezi nejúspěšnější záskupkyně české, resp. československé krásy. Letos oslavila 57 let a vypadá fantasticky.

Vitální padesátnice se předvedla v bikinách a dala na odiv míry topmodelky, které si stále udržuje. „Když svého syna požádáte, aby vás vyfotil v bikinách. A on je 195 centimetrů vysoký a příliš líný na to, aby se dostal dolů, aby získal lepší úhel,“ popsala Pavlína, jak fotka vznikla. Na snímku pózuje na pláži v růžových bikinách.

Pořízková je na sociálních sítích velmi aktivní, a jak nedávno prozradila, ráda se propojuje se ženami, které mají stejný pohled na život.

Používám Instagram, abych se mohla spojit se ženami, jako jsem já. Ženy, které jsou starší a necítí se nejlépe, které se třeba rozvedly, kterým manžel umřel. Těm, které si myslí, že jsou staré, škaredé, nikdo je nechce. Které musí začínat život a neví kde. To jsem já,“ řekla Super.cz Pavlína při návštěvě Prahy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám