Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V dubnu oslavila Pavlína Pořízková (59) padesáté sedmé narozeniny. Zejména v Americe se někteří diví, že první česká topmodelka zatím nepodstoupila žádný invazivní zákrok plastické chirurgie. O absenci plastik na svém těle promluvila svou jadrnou hanáčtinou rodačka z Prostějova už během rozhovoru, který nám poskytla při své návštěvě před koronavirovou pandemií. Tomuto tématu se nevyhýbala ani během své poslední návštěvy Česka.

„Vidíte, že jsem se sebou nic nedělala,“ ukázala Pavlína na svůj obličej takřka nekrytý make-upem a pokračovala ve vysvětlení svého postoje. „Chtěla bych normalizovat skutečnost, že ženy stárnou a ne každá musí vypadat jako před třiceti lety. Máme jinou krásu. Možná nejsem tak hezká, ale jsem zajímavá.“

Také na sociálních sítích se snaží Pořízková dodávat ostatním ženám optimismus, že na věku nezáleží. „Když někdo řekne, že je žena atraktivní jen ve dvaceti, tak z ní udělá objekt. Žena je část přírody, i ta se mění v čase. V životě velmi záleží na smíření se sebou samým.“

Ve tváři dříve narozeného člověka vidí Pavlína více krásy než u mladých lidí bez životních zkušeností. „Já se dívám na starší ženy a mám pocit, že jsou mnohem krásnější než mladé holky. Doufám, že bude stále víc lidí, kteří se na svět budou dívat stejně jako já,“ dodává na toto téma Pavlína Pořízková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám