Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prožívá dost náročné životní období. Chmury Pavlíně Pořízkové (59) nedělá pouze světová pandemie nemoci covid-19, první globálně úspěšná supermodelka českého původu se vyrovnává se smrtí svého manžela a otce svých synů Rica Ocaska (†75).

Období smutku a fyzicky náročné stěhování z domu v New Yorku se na dříve krásné ženě podepsalo. Pavlína svou pravou tvář ale nijak neskrývá a na sociální síti ukazuje realitu života.

Poté, co odhalovala povadlou pleť s vráskami a šedivé vlasy, ale přišla změna. Pořízková zveřejnila selfie své po dlouhé době nalíčené tváře a následně ukázala svůj vzhled předtím, než vyrazila do společnosti. „Po měsíci jsem se nalíčila,“ komentovala snímek supermodelka a přidala smějící se smajlík. Pavlína se svěřila s informací, že se nyní cítí mnohem lépe díky jistým doplňkům stravy, které svým pozitivním efektem přirovnala k antidepresivům bez nežádoucích vedlejších účinků.

„Mám pocit, jako bych ze sebe sundala těžký batoh, můžu zase nabrat sílu. To mi zatím úplně stačí,“ napsala pozitivní status Pavlína Pořízková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám