Hlavní obsah
Článek

I když se o svého zesnulého manžela starala i po odloučení a byla poslední, kdo ho viděl naživu, nedostane Pavlína Pořízková (58) nic z jeho jmění.

Bývalý frontman skupiny The Cars Ric Ocasek (†75) ve své závěti sice Pavlínu zmínil, ale jeho slova ji určitě nepotěšila. „Ustanovil jsem, že moje manželka Pavlína Pořízková nebude dědit, jelikož jsme v rozvodovém řízení. I když bych zemřel předtím, než bude náš rozvod finalizován, Pavlíně nenáleží nic z dědictví a nic jí neodkazuji, protože mě opustila,“ zaznělo v závěti, kterou umělec podepsal jen necelý měsíc před svou smrtí a výňatek zveřejnil magazín Page Six.

Pavlína svého manžela, od kterého odešla v roce 2016 a o nějaký čas později to oznámila světu skrze svůj instagramový účet, našla bez známek života v září letošního roku. „Vypadal, že pořád spí, ale měl lehce přiotevřené oči, tak jsem myslela, že se probouzí. V ten moment jsem mu chtěla mávnout před očima a říct, že jsem mu donesla kávu, ale náhodou jsem se dotkla jeho tváře, a ta byla studená jako mramor. To bylo příšerné,“ vyprávěla bývalá topmodelka v rozhovoru pro časopis Rolling Stone.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám