Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Pavlína Pořízková (59) nepřestává truchlit po zesnulém manželovi. Skladatel, hudebník a člen kapely The Cars, Ric Ocasek, zemřel 15. září tohoto roku. Příčinou bylo kardiovaskulární onemocnění. Pořízková byla prvním člověkem, který Ocaska našel v jeho bytě mrtvého.

K odchodu manžela, s nímž má dva syny, Olivera a Jonathana, se sice Pořízková už vyjádřila, nedávno však na Instagramu sdílela společnou fotku, pod kterou popsala, co pro ni láska jejího života znamenala.

„S Ricem jsme byli v odloučení téměř tři roky. Přesto jsme spolu žili a fungovali jako rodina. Každý, kdo Rica znal, věděl, že se spíš stranil a nebyl moc společenský. Ale když se rozhodl na vás soustředit pohled, bylo to, jako by vyšlo slunce,“ napsala citlivě supermodelka.

„Jeho úsměv a jeho pohled vás zahřál a způsobil, že jste se cítil jako nejvznešenější člověk na světě. Dostávala jsem od něj tento pohled a úsměv po většinu svého života. Dlouho nebyl nikdo jiný než Ric, díky komu bych se cítila tak milovaná. Byl mým sluncem. Tím nemyslím slunečním světlem, ne, Ric dokázal být docela pochmurný,“ pokračuje upřímně Pavlína.

„Byla jsem jako rostlina. Otáčela jsem hlavu tam, kde byl, abych mohla zachytit jeho paprsky. Náš rozchod na tom nic nezměnil. Plánovala jsem si svůj okolní život v závislosti polohy slunce na obloze. Jeho smrt je konec mého světa, jak jsem ho znala,“ uzavřela dojemně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám