Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Herečka Liv Tyler (46) do světa šoubyznysu vstoupila už ve 14 letech jako modelka. Pózovat ve spodním prádle může před objektivem i jako čtyřicátnice vychovávající tři děti.

U zrodu modelingové kariéry Liv stála Češka Pavlína Pořízková (58), která v ní rozpoznala velký talent. Dcera Stevena Tylera se ale brzy uchytila v Hollywoodu, kde si zahrála ve filmech Armageddon a Neuvěřitelný Hulk či ve fantasy trilogii Pán prstenů.

Teď se Liv Tyler opět vrací ke své původní profesi. I jako trojnásobná maminka se může vystavovat v kalhotkách a podprsence. Ke spolupráci ji oslovila módní značka, pro niž se obnažila i Julianne Moore. S o 16 let starší hollywoodskou kolegyní měli ale nejspíš grafici podstatně více práce. V kampaních totiž vypadají jako vrstevnice.

Arwen z Pána prstenů dala v posledních letech před hereckou dráhou přednost rodině. Zahrála si jen vedlejší roli v seriálu Pozůstalí. Momentálně ji více než natáčení zaměstnává roční dcerka Lula a dvouletý syn Sailor. Z předchozího vztahu má také dvanáctiletého Mila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám