Hlavní obsah
Článek

Po třech letech, kdy v Praze předváděla na galashow, kterou pořádá ve prospěch své nadace její kamarádka Tereza Maxová (52), se do metropole vrátila moravská rodačka a první česká topmodelka vůbec Pavlína Pořízková. Tentokrát u příležitosti představení nové knihy manželky oscarového režiséra Miloše Formana (†86) Martiny Formanové (58).

Pokud jde o obsah knihy, jak již její název Případ Pavlína napovídá, je Pavlína hlavní aktérkou. To, že ji rodiče zanechali v tehdejším Československu a pak dceru, kterou vychovávala její babička, složitě získávali do péče přes mezinárodní Červený kříž, je všeobecně známé. Martina šla ale v knize více do hloubky a Pavlína se jí svěřovala i s nejniternějšími pocity. Včetně toho, jak se bála, aby ji rodiče znovu neopustili.

To se ovšem nestalo, tedy v případě maminky Anny, která stále žije ve Spojených státech nedaleko New Yorku. S jejím otcem se rozvedla a ten se vrátil zpět do Čech. Právě maminka Anna tentokrát Pavlínu doprovázela a všichni byli v šoku, jak po sedmdesátce úžasně vypadá. Jako by byla Pavlíninou starší sestrou. Takže konečně máme důkaz, že když Pavlína mluví o dobrých genech, rozhodně si nic nevymýšlí.

Reklama

Další články

Načítám