Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V době pandemie se Pavlína Němcová (52) vyhnula nákaze obávaným virem. Nemoc se ale naneštěstí stala osudnou jejímu tatínkovi. Ten nemoci covid-19 bohužel podlehl. „Rok a půl naprosté izolace pro nás pro všechny byl po mnoha stránkách obtížný,“ naznačila trápení modelka a herečka a dále byla ve své zpovědi konkrétnější. „Pro mne i moji rodinu to byl velmi náročný rok. Covid mi vzal tatínka. Na to nemám nejlepší vzpomínky.“

Nejen pro Němcovou byla pandemie příležitostí k tomu zamyslet se nad žebříčkem hodnot. „Mnoha lidem pomohlo, že se začali soustředit sami na sebe, na své nejbližší, upravili si hodnoty. V tom světě předtím se vytrácely hodnoty. Všechno zlé je pro něco dobré, musíme se na to dívat tak,“ snaží se neztrácet pozitivní mysl topmodelka, se kterou jsme se setkali na charitativní galavečeři Be Charity.

Kde brala v náročném období energii? „Období, kdy zemřel tatínek, bylo náročné. Energii člověk hledal sám v sobě. S pomocí nejbližšího okolí a jejich podpory to mohl člověk nějak zvládnout,“ dodává Pavlína Němcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám