Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pavlína Němcová (52) vypadá pořád skvěle a jako modelka má stále spoustu práce. Dokonce prý i více než před pár lety. A navíc fantasticky placenou! "Je to s podivem, vzhledem k mému věku, i mě samotnou to zaráží. Občas se naskytnou příležitosti, které neodmítám," řekla Super.cz Němcová.

"Společnosti potřebují propagovat přípravky na starších ženách jako jsme my. Krémy proti vráskám by bylo divné propagovat na mladších slečnách," vysvětluje. "Je pravda, že je práce méně, ale když se práce naskytne, tak je skvěle ohodnocena. Já si určitě nestěžuji," upřesnila na Českém plese Pavlína.

Pavlína se v minulosti účastnila StarDance, vypadla ale jako první. I tak měla na Český ples určitě větší průpravu než řada jejích kolegyň. "Odtančila jsem si ve StarDance pouze dva tance. Naučila jsem se waltz, tak ho tady třeba budu moct praktikovat. Jako tanečnice asi ale nejsem úplně nejlepší," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám