Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S modelkou a nyní i herečkou Pavlínou Němcovou (52) jsme vyrazili vlakem do Nízkých Tater, kde byla hvězdou skiopeningu v Jasné. Neřekli bychom to do ní, ale hory miluje a je zdatná lyžařka, takže využila pauzu v natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě, jehož novou tváří je.

"Lyžuji od svých čtyř let, to už je dost dlouho. A nebojím se, že bych se mohla zranit, ani mi to nikdo kvůli práci nezakazuje," řekla nám Pavlína, kterou jsme zpovídali v ostrém mrazivém větru na nejvyšším místní vrcholu, na Chopoku, který se tyčí přes 2000 metrů nad mořem, v minus patnácti stupních Celsia. V kulichu a nenalíčenou ji možná ani na první pohled nepoznáte. Make-up použila až na večerní slavnostní openingovou párty.

Pobavili jsme se i o herectví, protože Pavlínu můžeme vídat na obrazovkách jako novou posilu seriálu Ordinace v růžové zahradě a čeká ji natáčení celovečerního filmu. Ten její, který si kdysi vysnila a chtěla ho i produkovat, to ovšem nebude. "Bohužel jde o finančně velmi náročný projekt," smutně svěřila, že peníze se ještě nesehnaly. Jde o historický film podle románu Victora Huga Devadesát tři, do nějž plánovala obsadit Johna Malkoviche a Jacka Nicholsona.

"Film, o kterém mluvím, je v přípravě a už se schyluje k tomu, že na jaře nebo v létě by se mělo začít natáčet. Jedná se o film Přítelkyně podle knížky Báry Nesvadbové (49)," upřesnila Pavlína. Zahrát by si v něm měla mimo jiné s Jitkou Čvančarovou (46).

Když nejde o práci, Pavlína je s odpověďmi na dotazy na slovo skoupá, takže o tom, jak jí vycházejí partnerské vztahy, buď nemluví anebo mlží. Zato synem, který ji měl původně do Jasné doprovázet, se pochlubí ráda. "Nemohl přijet, protože mu na poslední chvíli změnili zkoušku ve škole," vysvětlovala.

"Už vystudoval práva, teď pokračuje další vysokou školou, na ekonomii je v posledním ročníku a příští rok už ho čeká ta tvrdá realita a práce," připustila, že syn dostuduje až v osmadvaceti letech, přičemž ona sama pracovala už od šestnácti.

"Je hýčkaný, ale když takhle poctivě studuje a jde mu to, tak pro rodiče není nic lepšího než mu to umožnit," uzavřela Němcová, která se o syna s bývalým manželem dlouhé roky soudila. Teď už prý s exmanželem vychází výborně.

Reklama

Další články

Načítám